Qualsevol acte organitzat per una entitat, una persona física o per l’Ajuntament necessita ser publicitat. És evident que les xarxes socials tenen un paper principal pel què fa a la difusió d’actes i activitats. Tot i així, el cartell és una eina de comunicació que es continua utilitzant.

Premià de Mar disposa de diverses cartelleres distribuïdes per tot el municipi. N’hi ha d’obertes a tota la població i 16 que estan tancades amb l’objectiu que les entitats i l’Ajuntament puguin penjar cartells dels actes puntuals que organitzen a Premià de Mar al llarg de l’any.

Les cartelleres han de poder ser utilitzades per tothom i per tant cal respectar els cartells que encara són vigents, així com retirar aquells que ja estan caducats. Tenir les cartelleres endreçades fa que sigui més agradable acostar-se a mirar “què es fa al poble” i per tant sigui més efectiva la comunicació.

Pel què fa a les tancades, és necessari seguir unes pautes amb l’objectiu d’assegurar-ne el bon funcionament.

Si esteu interessats en penjar algun cartell a les cartelleres tancades envieu un correu a cultura@premiademar.cat o truqueu al centre cívic 937529990.

 

Mapa de les cartelleres de Premià de Mar    

Pautes de les cartelleres tancades